Groepsverblijven op Ameland

De kuul

Groepshotel “de Kuul”, gelegen in de directe omgeving van bos, duin, strand en zee, is een ideale accommodatie voor een groepsreis.

Wij bieden u rust, ruimte en een zeer comfortabel verblijf.

De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor groepen van 10 – 130 personen voor het houden van een werkweek, introductiedag, vergadering, school- en/of studiereis, reünie, jubileum, familiefeest enz. 

Groepsverblijf het Zwanewater op Ameland
Klik op de afbeelding voor meer informatie

Het Zwanewater

Een aangename locatie waar eilandgasten zich thuis voelen en met plezier terugkomen. 
Centraal gelegen op Ameland, op 15 minuten lopen van het prachtige Noordzeestrand, vindt u een moderne en ruim opgezette groepsaccommodatie voor groepen tot 110 personen.

Het Zwanewater is met 4 sterren geclassificeerd.

Albatros

Het groepsverblijf ligt in het centrum van Ameland en grenst aan een natuurgebied.

De afstand tussen de “Albatros” en het Noordzeestrand is slechts 900 meter en naar het Wad maar 200 meter. De dorpen Nes en Ballum liggen op een steenworp afstand.

Het groepsverblijf biedt plaats aan groepen tot maximaal 100 personen en beschikt over een groot speelterrein.

groepsverblijf Albatros op Ameland
Klik op de afbeelding voor meer informatie
Klik op de afbeelding voor meer informatie

De Hollumer Trap

Op een uniek stukje Ameland vindt u onze eenvoudige en gezellige groepsaccommodatie, de Hollumer Trap. Hier geniet u het gehele jaar door van rust en ruimte.

De Hollumer Trap is centraal gelegen op het eiland, midden tussen de dorpjes Hollum en Ballum. Het terrein is zeer ruim en heeft een groot voetbalveld en volleybalveld.

De boerezwaluw & De zwaluw

De inrichting van de Zwaluw is alsvolgt : 11 slaapkamers, televisiezaal, keuken, dames en heren douches, toiletten, ruime overkapping om gezellig te barbecuen
en een grote speelweide met volleybal- en voetbalveld.

De inrichting van de Boerezwaluw is: 10 slaapkamers, eetzaal en bar, keuken, berging, dames en heren douches, toiletten, een aparte invalidendouche en toilet, gezamenlijke ruimte met wasmachine en droger, grote speelweide met zitkuil en basket.

Klik op de afbeelding voor meer informatie
groepsverblijf zonnedauw op ameland
Klik op de afbeelding voor meer informatie

Zonnedauw

Zonnedauw Ameland is een sfeervolle groepsaccommodatie, mooi gelegen op de Kooiplaats, in de directe omgeving van het dorp Buren. De verbouwde, comfortabel ingerichte boerderij is geschikt voor groepen tot maximaal 75 personen. Het eigen sportterein biedt volop recreatiemogelijkheden. Met strand, bos en zee dichtbij staat Zonnedauw Ameland garant voor een geslaagd verblijf voor jong en oud.

Halfweg

De groepsaccommodatie bestaat uit twee delen; de slaapkamers en de keuken met leefruimte. Buiten is een leuke overkapping met picknicktafels en een ruime speelweide.t.

Klik op de afbeelding voor meer informatie