De Hollumertrap

Kampeerboerderij Hollumertrap

Op een uniek stukje Ameland vindt u onze eenvoudige en gezellige groepsaccommodatie, de Hollumer Trap. Hier geniet u het gehele jaar door van rust en ruimte.

 
De Hollumer Trap is centraal gelegen op het eiland, midden tussen de dorpjes Hollum en Ballum. Het terrein is zeer ruim en heeft een groot voetbalveld en volleybalveld. 
 
De Hollumer Trap is rond 1960 gebouwd als boerderij, maar doet al jaren dienst als verblijf voor grote en kleine groepen. 
Het is eenvoudig maar nog steeds ouderwets gezellig. In de zalen is de mogelijkheid voor een zitje met comfortabele banken en breedbeeld TV. In de grote zaal is een klein barretje (geen tap) en een grote open haard.
De accommodatie is geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen. De accommodatie bestaat uit 2 gedeeltes. Komt u met 80 personen of meer, dan heeft u de gehele accommodatie tot uw beschikking. 
Mocht het zo zijn dat er 2 groepen tegelijkertijd zijn, dan hoeft u uiteraard niets te delen. Iedere groep heeft een eigen keuken, eetzaal, sanitaire voorzieningen en slaapkamers. Wilt u met een kleinere groep liever de gehele accommodatie alleen, neemt u dan even contact met ons op.
 

Indeling

A bestaat uit een ruime eet/recreatiezaal met barretje (geen tap) en eventueel open haard. Afhankelijk van de groepsgrootte is hier een gezellig zitje met TV. De keuken is volledig ingericht om voor uw groep te kunnen koken. Er zijn beneden 6 slaapkamers, 5 voor 6 personen en 1 voor 8 personen. Deze kamers hebben eigen douche en toilet. Ook zijn beneden 4 extra toiletten en 2 douches.
Boven zijn 4 slaapzalen, 1 voor 8 personen (met douche en toilet), 1 voor 14 personen en 2 voor 16 personen. Ook is boven een sanitaire ruimte met 3 toiletten, 2 douches en een grote wasgelegenheid.

Contact of boeken